Gratis IT-tjek

Få en gratis og uforpligtende gennemgang af din virksomheds netværk og øvrige IT-systemer.

Hvad skal jeg med et IT-tjek?

Har du planer om at investere i nyt IT-udstyr – eller skal du udvide din nuværende løsning?

Så vil vi hos DataMate anbefale et IT-tjek, hvor du får set dine IT-systemer og netværk igennem. Derved kan du få en IT-status, der gør det klart, hvordan IT-funktionerne fungerer indbyrdes. Hvad der driftsmæssigt fortsat kan bruges – og hvad der skal fornys og evt. udvides for at løse de nye behov og ønsker om hastighed, sikkerhed og fleksibilitet, hvis virksomheden skal vækste.

Ofte finder vi, at mindre omstruktureringer og en bedre anvendelse af eksisterende software kan gemme på uudnyttede muligheder i den eksisterende IT-installation.

Ønsker du blot et IT-tjek for at sikre, at nuværende IT-løsning er velfungerende og tilstrækkelig – også i forhold til backup, så er DataMate også klar til at give dig et gratis IT-tjek.

Trust

Hvordan foregår et IT-tjek?

Når vi har aftalt et gratis IT-tjek, møder en af vores eksperter op i virksomheden og vurderer følgende:

  • Den fysiske IT-installation. Herunder hvordan løsningen er sammensat og konfigureret – samt hvilke softwarepakker og licenser er valgt.
  • De ’bløde’ elementer som IT-bemanding, rutiner, leverandørforhold mv.

Vurderingen sker via inspektion af installationerne og gennem samtaler med relevante medarbejdere.

Efterfølgende konkluderer vi på vores iagttagelser og afslutter med en mundtlig overlevering til virksomheden, så der er mulighed for at stille spørgsmål og uddybe vores anbefalinger. Hele besøget med IT-tjek og afrapportering forventes at vare 1-1½ time.

Bemærk, at under besøget foretager vi ikke fysiske målinger af fx netværkstrafik, belastning eller andre former for konkrete målinger. Som nævnt afrapporteres mundtligt, så skriftlig tilbagemelding og dokumentation er ikke inkluderet. Endelig inkluderer IT-tjekket ikke, at vi foretager evt. udbedringer eller løser problemer, der er konstateret i forbindelse med gennemgangen.

Gratis IT-tjek inkluderer:

Vurdering af hardware og software.

Vurdering af konfiguration og opsætning.

Vurdering af licensaftaler og sikkerhed.

Vurdering af drifts- og leverandørforhold.

Mundtlig rapport og anbefalinger.

Kontakt os!

Adresse

Vordingborggade 4
København Ø, 2100

Åbningstider

M-F: 8 – 16
L-S: Efter aftale

Telefon

+45 2672 8661